VOCALIES

VOCALIES 2019-10-16T17:58:05+00:00
Vocalia d'urbanisme

VOCALIA D’URBANISME

S’encarrega de les qüestions urbanístiques i de les obres que realitza l’Ajuntament de la ciutat, dintre del barri.

També s’encarrega del planejament urbanístic com fase prèvia a la fixació de l’aspecte del barri.

Actualment, aquesta vocalia centra una bona part de l’activitat en el seguiment de les obres del parking de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat

Contactar
Mail

Vocalia de sanitat

VOCALIA DE SANITAT

La Vocalia de Sanitat vetlla per un servei sanitari de qualitat, i per informar sobre temes diversos relacionats amb la salut.

Els equipaments sanitaris necessaris, les llistes d’espera, les ràtios per àrea Bàsica de Salut i la qualitat de l’atenció, són alguns dels temes que els membres de la Vocalia discuteixen i reivindiquen amb responsables de l’Ambulatori, del Consorci Sanitari, de l’ICS i de l’Ajuntament, així com amb la participació en els Consells de Salut i en la Comissió de la Federació d’Associacions de Veïns.

Contactar
Mail

Vocalia de festes

VOCALIA DE CULTURA I FESTES

La Vocalia de Festes i Cultura organitza diferents activitats durant l’any.

La més destacada és la FESTA MAJOR DE LA CONCÒRDIA. Organitzar una festa com cal porta molt de treball : demanar i justificar subvencions, pactar les ajudes amb l’ajuntament, planejar i coordinar tots els actes, contactar amb els artistes i els grups que actuaran, contactar amb els comerciants, etc. I per això quan fem Festa Major cal crear una comissió amb tots els voluntaris que s’apuntin per poder-ho portar a terme.

La vostra ajuda pot fer que la festa es segueixi celebrant, i puguem gaudir-la tots els veïns.

D’altra banda, des de la comissió col·laborem en d’altres actes culturals de la ciutat, com la Festa de la Diversitat o la Setmana Cultural de la Concòrdia (al Centre Cívic), organitzem cursos, xerrades, etc.

Estàs convidat a aportar idees i ajudar a realitzar nous projectes.

Contactar
Mail

Vocalia d'enterrament

VOCALIA D’ENTERRAMENTS

Aquesta vocalia informa de la cobertura que presta als seus associats, normes de funcionament, requisits necessaris per a ser inscrit, drets dels socis, obligacions dels socis, causes d’ingrés i baixa, període de carència, causes de baixa per morositat o expulsió, etc.

Informat dels avantatges en l’Associació de Veïns.

Horari:
Dijous de 18:00 – 20:00h.

Contactar
Mail